Самарканд-меню в СМОРОДИНІ
Шеф-кухар Айказ Бадалян підготував для всіх гостей ресторану СМОРОДИНА Самарканд-меню з найпопулярнішими стравами узбецької кухні. І посилання на меню
Сарма, чучвара, манти, хан-кебаб, чак-чак, кук-чой — ці слова можут здатися невідомими, але страви обов’язково варто спробувати, вони неймовірно смачні!
Узбецька кухня — це поєднання кількох культур, які розвивалися в ферганських, ташкентських і самаркандських оазисах, найважливіших торгових перехрестях для всієї Азії. Найпопулярніший м’ясної інгредієнт кухні — баранина. У пошані також спеції — зіра, кмин, куркума, барбарис, коріандр. На півночі країни основними стравами вважаються плов, страви з тіста. У південній частині перевагу віддають багатокомпонентним страв з овочів і рису.